Lenen met een gerust hart

Snel één van onze medewerkers spreken? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 - 766 3666 of per e-mail: leningen@stadsbankoostnederland.nl

Persoonlijke lening

Verantwoord geld lenen voor dingen die je écht nodig hebt

Elke maand rondkomen kan een uitdaging zijn. Na jarenlange trouwe dienst, gaat de wasmachine stuk. Reparatiekosten blijken zó hoog te zijn dat je beter een nieuwe kunt kopen en je denkt: “Waar haal ik het geld vandaan, ik heb het niet.”

Een noodzakelijke uitgave doen met een sociale lening

Een eenmalige lening kan een oplossing zijn voor een financiële tegenvaller, zonder direct in problemen te komen. Moet je een noodzakelijke uitgave doen? Mogelijk kun je in zo’n geval geld lenen bij Stadsbank Oost Nederland. Uiteraard kijken we eerst samen of je daarvoor in aanmerking komt. De geldlening, inclusief rente, betaal je maandelijks af. Bedenk wel: geld lenen kost geld!

Geld lenen bij Stadsbank Oost Nederland omdat

  • Je bij een andere bank geen lening kunt afsluiten.
  • Je een klein bedrag wilt lenen (lenen vanaf €350,- exclusief rente).
  • Wij een passend rentetarief hanteren.
  • Je zeker bent van verantwoord geld lenen.
  • Je vooraf precies weet hoeveel je per maand terugbetaalt, zonder tussentijdse wijzigingen.
  • Wij niet werken met bemiddelaars of gevolmachtigde agenten.

Doorverwezen door de gemeente in verband met een aanvraag bijzondere bijstand?

Hoewel het situatieafhankelijk is, is het doorgaans zo dat je eerst een lening moet aanvragen bij de Stadsbank voordat je in aanmerking kunt komen voor bijzondere bijstand van de gemeente.

Kom ik in aanmerking voor een sociale lening?

Als je minimaal achttien jaar bent en je inkomen maximaal 130 % is van het minimumloon, kom je in aanmerking voor een sociale lening. Ligt je inkomen boven deze grens? In dat geval zijn er nog steeds mogelijkheden om in aanmerking te komen:

Lenen met een gerust hart

Als een sociale lening past bij je financiële situatie, maken we een offerte. Wij vinden het belangrijk dat je met een gerust hart geld kunt lenen. LET OP: Het restant van een eventueel lopende lening bij Stadsbank Oost Nederland wordt, evenals een roodstand bij de bank en overige verplichtingen en/of achterstanden, in mindering gebracht op het aan u uit te betalen bedrag.

Extra informative of direct een lening aanvragen?

Heb je vragen over een lening? Wil je meer weten over leningen? Neem gerust contact op met onze kredietadviseurs. Zij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09.00 uur en 16.00 uur op telefoonnummer 088 – 766 3666. Meer achtergrondinformatie? Kijk hieronder voor de rentetarieven, rekenvoorbeelden en informatie over hoeveel je kunt lenen. En vergeet niet: geld lenen kost geld. Je kunt ook direct een lening aanvragen.

Persoonlijke lening

Stadsbank Oost Nederland is de uitvoeringsorganisatie van je gemeente als het gaat om schulddienstverlening. Het klopt dus inderdaad dat de gemeente je doorverwijst. Vraag eerst een lening aan bij Stadsbank Oost Nederland. Wanneer deze lening niet wordt toegewezen ontvang je een afwijzingsbrief met daarin een doorverwijzing naar de gemeente voor het aanvragen van bijzondere bijstand.

De kredietadviseurs van Stadsbank Oost Nederland handelen je verzoek voor een lening schriftelijk af. Je ontvangt doorgaans binnen twee weken schriftelijk bericht van ons. Soms vragen we om aanvullende informatie of word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Je kunt via onze website direct een aanvraag doen. Op verzoek kunnen wij ook een aanvraagformulier per post toesturen. Je kunt ons hiervoor telefonisch bereiken op werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur via 088-766 3666. Het aanvraagformulier kun je ook aanvragen door een bericht te sturen naar leningen@stadsbankoostnederland.nl

Je kunt een lening aanvragen bij Stadsbank Oost Nederland als je:

  • 18 jaar of ouder bent;
  • Een regulier inkomen hebt tot maximaal 130% van het minimumloon;
  • Woonachtig bent in het werkgebied van Stadsbank Oost Nederland.

Afdrukken

Ik wil een lening aanvragen