Wanneer ontvang ik de toeslagen van de Belastingdienst weer op mijn eigen rekening?

Mariël Valley

Wanneer je je budgetbeheerrekening beëindigt, geeft Stadsbank Oost Nederland deze beëindiging door aan de Belastingdienst zodat je toeslagen in de toekomst weer op je eigen rekening worden bijgeschreven. Deze aanpassingen worden op de laatste werkdag van de maand doorgegeven aan de Belastingdienst. Je dient zelf een nieuw bankrekeningnummer door te geven aan de Belastingdienst waarop je de toeslagen wilt ontvangen. Een maand na de beëindiging van je budgetbeheerrekening zult je de toeslagen op je rekeningnummer ontvangen indien de Belastingdienst de aanpassing heeft verwerkt.

Voorbeeld:
Als je budgetbeheerrekening in maart wordt beëindigd, dan geeft Stadsbank Oost Nederland deze beëindiging door aan de Belastingdienst op de laatste werkdag in maart. Je toeslagen van maart komen nog binnen op je budgetbeheerrekening die vervolgens worden doorgestuurd naar je eigen rekening. De toeslagen van april ontvang je op je eigen bankrekeningnummer.

Voor vragen over deze procedure kun je contact met ons opnemen. Dit kan via 088-766 3666 of vul ons contactformulier in.