Je werknemer op weg naar een schuldenvrije toekomst

Snel één van onze medewerkers spreken? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 - 766 3666

Werkgevers

De impact van schulden op werk en leven

Wat betekent het als je werknemer te maken heeft met schulden? Er kunnen spanningen zijn (in privésfeer), gezondheidsproblemen, verminderde arbeidsproductiviteit en verhoogd ziekteverzuim. Mogelijk vraagt je werknemer om een loonvoorschot of is er sprake van loonbeslag. Wat doe je dan? Stadsbank Oost Nederland kan deze vragen beantwoorden én (preventieve) financiële dienstverlening bieden.

Wij de geldzaken, jullie de werkrelatie

Schulden; het kan ons allemaal overkomen. Je werknemer kan vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen met één van onze vakkundige consulenten. Als de werknemer het aanmeldformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact op. Stadsbank Oost Nederland helpt je werknemer op weg naar een schuldenvrije toekomst, zodat jij als werkgever kunt concentreren op de werkrelatie.

Wat je als werkgever van ons kunt verwachten

Als de werknemer een budgetbeheerrekening bij Stadsbank Oost Nederland opent, kan zijn salaris daar op gestort worden. Hij tekent vervolgens een volmacht tot invordering en stuurt deze op naar je salarisadministratie. Wij beheren de inkomsten en betaling van vaste lasten op deze rekening. Betaalproblemen kunnen we tijdig signaleren.

Als deurwaarders een loonbeslag hebben opgelegd, kan het zinvol zijn om te kijken of het beslag strookt met de wettelijke grens. Is het beslag te hoog? Dan kan deze naar beneden worden bijgesteld. Wij kunnen de beslagvrije voet zowel berekenen, als adviseren.

Heb je vragen over de volmacht tot invordering, loonbeslag of heb je andere vragen? Neem gerust contact op met onze consulenten voor kosteloos advies.

Ik ben werkgever en wil graag meer informatie