Voor elkaar klaarstaan

Snel één van onze medewerkers spreken? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 - 766 3666

Familie

Vertrouwen op de steun van een bekende

In goede en in slechte tijden: hoe fijn is het als vrienden of familie voor elkaar klaarstaan. De hulp van een bekende geeft steun en zekerheid. Wil jij iemand in je omgeving helpen met zijn financiële problemen? Dan kun je op ons rekenen.

Een aanvraag indienen

Je kunt hier een aanvraag indienen. De aanvraag is persoonlijk en wordt ingevuld door de klant zelf.

Een gesprek voorbereiden

Komt er een gesprek, dan is het belangrijk dat je/jullie een aantal documenten meeneemt/meenemen naar het gesprek. Hier vind je het overzicht van de documenten in kwestie.

Volmacht

Behartig jij (tijdelijk) het financiële belang van iemand uit je omgeving als volmachtnemer? Dan is een volmacht noodzakelijk. Daaruit blijkt dat je namens de volmachtgever handelt, met oog op privacy bescherming. Een volmacht is persoonsgebonden.

Hier kun je de volmacht downloaden en vervolgens printen. Zonder een ondertekende volmacht verstrekken wij geen informatie aan derden. Vul het formulier samen in met de volmachtgever, voorzien van beide handtekeningen en stuur het per post op naar:

Stadsbank Oost Nederland

Onder vermelding van klantnummer xxxx
postbus 1393
7500 BJ Enschede

Wil je de volmacht liever e-mailen? Graag zelfs! Scan het ingevulde formulier in en e-mail het naar info@stadsbankoostnederland.nl. Vermeld het klantnummer van de volmachtgever in het belang van een vlotte verwerking.

Ja, ik wil helpen als familielid of bekende.