MijnStadsbank én de App zijn vernieuwd!

stefanie ellenbroek Geen categorie

Check sneller en makkelijker je bankzaken met MijnStadsbank

MijnStadsbank – het internetbankieren van Stadsbank Oost Nederland – is vernieuwd en daarmee vriendelijker in gebruik. Resultaat? Nog sneller én makkelijker je bankzaken doen. Benieuwd? Log direct in!

De mobiele app MijnStadsbank is óók verbeterd!

De mobiele app MijnStadsbank is ook flink verbeterd als het gaat om gebruikersvriendelijkheid. Heb je de app (nog) niet gedownload of is het nog niet gelukt vanwege een technisch probleem? Probeer het vooral (nog een keer) en ervaar het gemak zelf. Download hier de laatste versie voor Android en download hier de laatste versie voor Apple (iOS). Zo heb jij je bankzaken altijd bij de hand!

Iedereen kan de app gratis downloaden in de App store (iOS of via Google Play (Android). De app wordt ondersteund vanaf versie 5 voor Android en versie 8 voor Apple (iOS). Waarom? Bij lagere versies kunnen we de veiligheid van je gegevens niet garanderen. Na installatie van de app op je smartphone (of tablet) kun je de app in enkele stappen activeren. Bekijk hier de stappen en ga direct aan de slag!

Ontdek de voordelen en méér!

Je mobiel heb je altijd bij de hand. Met de app MijnStadsbank weet je direct hoe je ervoor staat.

  • Bekijk bij- en afschrijvingen.
  • Bekijk en wijzig geplande afspraken.
  • Raadpleeg open acties.
  • Bekijk reserveringen en neem ze op.
  • Bekijk en wijzig je budgetplan.
  • Upload meerdere documenten in één keer.
  • Check de status van je (eventuele) schuldregeling.

Leuk en aardig; maar ik heb vragen!

Dat begrijpen we, dus stel ze gerust. Onze deur staat open voor jou. Stadsbank Oost Nederland is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 16.00 uur op 088-766 3666. Kijk op www.stadsbankoostnederland.nl, of e-mail naar communicatie@stadsbankoostnederland.nl voor meer informatie.