Kerstdagen gesloten

stefanie ellenbroek Geen categorie

In verband met de kerstdagen zijn wij gesloten op maandag 24 december om 12.30 uur, dinsdag 25 december en woensdag 26 december.

Wij proberen het leefgeld van deze dagen op donderdag 20 december aan u over te maken. Als er op die dag nog niet voldoende saldo is om dit te doen proberen we dit in de dagen daarna opnieuw.
Zie hieronder hoe we dat regelen.

Donderdag 20 december:   Het weekgeld van maandag 24, dinsdag 25 december en woensdag 26 december wordt vandaag alvast overgemaakt (bij voldoende saldo)
Vrijdag 21 december:            Bij onvoldoende saldo op 20 december wordt het weekgeld van maandag 24, dinsdag 25 december en woensdag 26 december vandaag alvast overgemaakt (bij voldoende saldo)
Maandag 24 december:       Bij onvoldoende saldo op 21 december wordt het weekgeld van dinsdag 25 december en woensdag 26 december vandaag alvast overgemaakt (bij voldoende saldo)

Indien u onder Beschermingsbewind staat verandert er niets voor u.

Als u voor de kerstagen wilt beschikken over een bedrag uit uw reservering 4 dan adviseren wij dit uiterlijk vrijdag de 21e op te vragen via MijnStadsbank of de telefonische saldo-lijn.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen!