Heropening kantoor Stadsbank

nadischa korte Geen categorie

Listen to this article

Beste klanten,

De afgelopen periode zijn onze medewerkers in verband met de maatregelen rondom het Coronavius thuis hard voor u aan het werk geweest om te zorgen dat week- en maandgeld gewoon werd overgemaakt en gesprekken via (beeld)bellen konden plaatsvinden. Ondanks het feit  dat er op korte termijn geen zicht is op versoepeling van de onlangs aangescherpte coronamaatregelen vinden wij het belangrijk om ook weer fysieke gesprekken te kunnen voeren en openen wij ons kantoor weer vanaf 26 oktober aanstaande. Momenteel is dit alleen van toepassing voor ons hoofdkantoor in Enschede. 

Kunt u geen telefonisch gesprek of beeldgesprek voeren en heeft u belang bij een fysiek gesprek? Dan kunt u dit aangeven bij het maken van de afspraak. Wij zijn van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur geopend en op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. Op woensdag is daarnaast ook de Diaconie van 9.00 tot 16.00 uur op afspraak op onze locatie aanwezig voor het invullen van formulieren.

Volg de richtlijnen van het RIVM
Om fysieke gesprekken te kunnen blijven garanderen, hebben wij binnen ons kantoorpand voorzorgsmaatregelen getroffen zoals looproutes en schermen bij de balie. Stadsbank Oost Nederland volgt daarbij richtlijnen van het RIVM en de overheid. Tijdens een bezoek aan ons kantoor vragen wij u om de maatregelen op te volgen. Voorlopig schudden wij geen handen en we houden 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast vragen wij u om bij binnenkomst de handen te desinfecteren en tijdens aanwezigheid in ons gebouw verplicht een mondkapje te dragen.

We hebben er alle vertrouwen in dat we deze periode samen goed doorkomen.

Met vriendelijke groet,

Stadsbank Oost Nederland